Daft Punk - Get Lucky , cea mai buna piesa a anului 2013?

Daft Punk - Get Lucky , cea mai buna piesa a anului 2013?

In opinia multora,Get Lucky este piesa anului 2013. Parareile sunt impartite,atat criticii cat si ascultatorii au pareri impartite dar,oare chiar asa sa fie ?Dupa o pauza de aproape 6 ani Daft Punk revine cu al patrulea album de studio numit Random Access Memories,iar Get Lucky este primul single lansat de pe album.Get Lucky a fost dezvaluita pentru prima oara publicului prin intermediul a doua reclame TV in cadrul show-ului Saturday Night Live urmat de un truc de marketing ingenios care a constat in proiectia catorva imagini acompaniate de piesa la Coachella Valley Music and Arts Festival anunatandu-se si faptul ca Pharrell Williams si Niles Rodgers colaboreaza la aceasta piesa. Desi Daft Punk nu se afla pe lista oficiala a muzicienilor care vor participa la festival zvonurile conform carora acestia vor canta au inceput sa curga cu repeziciune. Pare o startegie de marketing sortita esecului insa atunci cand aceasta vine din partea Daft Punk cu siguranta ca succesul este garantat.Tehnicile de marketing continua,piesa "scapand" si ajungand astfel sa fie transmisa de catre mai multe posturi de radio din lume. Cu cateva zile inainte de lansare oficiala a single-ului, Pharrell Williams interpreteaza pentru prima oara piesa in cadrul unui eveniment , HTC One Launch Party.

Parerile criticilor sunt impartite ,piesa primind reactii pozitive dar si negative cu toate acestea este cotata cu 4 chiar 5 din 5 stele posibile de catre mai multe publicatii. Get Lucky se claseaza pe primul loc in top-urile a peste 27 de tari . In cele mai importante top-uri,Get Lucky debuteaza in French Singles Chart pe locul 1, in U.K. debuteaza pe locul 3 in UK Singles Chart ,urmatoarea saptamana ajungand pe primul loc iar in SUA ,Get Lucky debuteaza pe locul 5 in topul Billboard Dance/Electronic si pe locul 19 in Billboard Hot 100.

Cele mai importante vanzari ale single-ului se situeaza undeva in jurul valorii de peste un milion de unitati in U.K. si peste trei milioane de unitati in SUA.

Fenomenul disco si funk nu a murit ,de fapt se pare ca nu va muri niciodata si asta pentru ca pe scena muzicii electronice se simte tot mai des o revenire a acestui fenomen candva crezut a fi disparut , in cazul de fata Daft Punk ne-au demonstrat acest lucru dar si faptul ca poti disparea din lumina reflectoarelor pentru o perioada indelungata si te poti intoarce oricand atata timp cat nivelul productiilor este cel scontat.

Tags: locul, pentru, este, peste, lucky, primul